عبور ۱۵۲ هزار زائر عتبات از مرز مهران تا صبح عاشورا مصرف سالانه ۶ کیلو نمک توسط هر ایرانی‌ ادامه آتش سوزی در جنگل اولنگ| ۵ هکتار دیگر سوخت دستگاه قضایی علیه ناشران شایعه انفجار در حرم شاهچراغ (ع) اعلام جرم کرد (۲۶ تیر ۱۴۰۳) زمان انتشار کلید اولیه سوالات نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ مشخص شد وزش باد پدیده غالب جوی در خراسان رضوی برخورد پراید وانت با گاردریل کنار بزرگراه مشهد-قوچان حادثه آفرید (۲۶ تیر ۱۴۰۳) حریق منزل مسکونی در خیابان سیدی مشهد+تصاویر وضعیت جاده‌های کشور در روز عاشورا (۲۶ تیر ۱۴۰۳) ۱۵ نکته مهم برای مصرف ویتامین‌های مختلف آیا تخم مرغ‌های قهوه‌ای ارزش غذایی بالاتری دارند؟ مشعل گردانی تجلی گر میراث مشترک و ناملموس ایران و عراق هشدار یک متخصص: درمان سنتی جایگزین درمان‌های پزشکی سرطان نیست شکسته شدن حکم متهم پرونده آزار بانوان در پارک مهرگان تکذیب شد هشدارهای ایمنی استفاده از وسایل سرمایشی زندگی محیط‌بانان فیلم سینمایی می‌شود ایجاد خانه‌های همیار طبیعت برای مشارکت مردم در نگهداری محیط زیست حجم بالای استفاده از ظروف پلاستیکی یکبار مصرف در محرم| این ظرف‌ها تا ۵۰۰ سال تجزیه نمی‌شوند فعالیت ۱۰ پایگاه انتقال خون خراسان رضوی در تاسوعا و عاشورای حسینی آیا همه باید مولتی ویتامین مصرف کنند؟
سرخط خبرها

طرز تهیه پاستای پروتئینی برای گیاه‌خواران + عکس

  • کد خبر: ۲۲۰۸۳۷
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۸
طرز تهیه پاستای پروتئینی برای گیاه‌خواران  + عکس
پاستای پروتئینی سبزیجات، بدون هیچ گوشتی از غذاهای مخصوص ورزشکارانِ گیاه‌خوار است.

به گزارش شهرآرانیوز، خیلی وقت‌ها به دلایلی مانند رژیم و گیاه‌خوار بودن، قید خوردن پاستا، این غذای خوش‌طعم و معرکه را می‌زنیم. در این آموزش قرار است بدون هیچ گوشتی، پاستایی پروتئینی و مخصوص گیاه‌خواران را درست کنیم. این دستور به دلیل پروتئین بالا و مقوی‌بودن، مناسب ورزشکارانِ گیاه‌خوار است. این پاستا در دسته‌ی پاستا‌های سبزیجات قرار می‌گیرد.

مواد موردنیاز برای تهیه پاستای پروتئینی سبزیجات (برای یک نفر)

قارچ: ۵ عدد

پیاز: ۱عدد کوچک

نمک، فلفل، آویشن: به مقدار لازم

روغن گیاهی (زیتون، کنجد و...): دو قاشق غذاخوری

اسفناج (اختیاری): به مقدار لازم

ریحان (اختیاری): به مقدار لازم

مواد لازم سس آجیل پاستا

آجیل: به مقدار لازم

شیر: نصف لیوان

طرز تهیه پاستای پروتئینی سبزیجات

مرحله ۱

ابتدا پیاز (استفاده از پیاز قرمز به دلیل طعم ملایم‌تر پیشنهاد می‌شود) و قارچ‌ها را خرد می‌کنیم؛ سپس با نمک و فلفل سیاه و روغن گیاهی مزه‌دارشان می‌کنیم؛ در ادامه مواد را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار می‌دهیم.

پاستای پروتئینی برای گیاه‌خواران

مرحله ۲

شیر و آجیل را داخل مخلوط‌کن می‌ریزیم تا آجیل‌ها کاملا خُرد شوند. دقت کنید هرچه آجیل‌ها بیشتر خُرد و له شوند، طعم غذا بهتر خواهد شد.

طرز تهیه پاستای پروتئینی برای گیاه‌خواران  + عکس

مرحله ۳

در ادامه سس را به پیاز و قارچ اضافه می‌کنیم و به مدت ۵ دقیقه داخل فر قراره می‌دهیم. (در این مرحله می‌توانید به مقدار دلخواه اسفناج یا ریحان هم به مواد اضافه کنید.)

طرز تهیه پاستای سبزیجات

مرحله ۴

پاستا‌ها (بهتر است از پاستای سبوس‌دار استفاده کنید.) را جداگانه، به مدت لازم می‌جوشانیم و بعد از نرم‌شدن به بقیه‌ی مواد اضافه می‌کنیم و هم‌ می‌زنیم.

طرز تهیه پاستای سبزیجات

پاستای شما آماده است و می توانید از خوردن آن لذت ببرید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->